WWW.SUSUPOWER.COM
  Halaman Utama     Produk     Pelan Pendapatan     Info Syarikat     Testimoni     Galeri     DAFTAR     Berita     FAQ     Hubungi     Login Ahli  
Direct WhatsApp Order C2Joy - wasap.my/60122869344 (founder)
Berita
 

Selamat datang ke SusuPower.com

Soalan utama yang sering dikemukakan oleh pengguna susu ini kepada saya ialah "bilakah masa yang paling sesuai untuk minum susu kolostrum nih"
 
Jawabannya : Nak minum masa mana pun boleh.Tak ada masalahnya tetapi ada 2 waktu yang paling sesuai untuk minum iaitu sebelum tidur atau sebaik saja bangun dari tidur.
 
Motif utama di sini ialah selepas kita minum susu kolostrum ini,kita tak nak ada apa-apa makanan lain lagi yang masuk ke dalam perut supaya susu yang kita minum ini akan diserap semaksimanya oleh usus kita.
 
Tetapi ada juga rungutan dari pengguna yang mengatakan tak sesuai minum waktu sebelum tidur kerana mereka berasa segar selepas minum Susu kolostrum dan selepas itu sukar untuk tidur.
 
Bagi saya (amalan saya) waktu yang paling sesuai ialah sebaik saja bangun tidur.Masa itu perut kita benar-benar kosong.
 
Ambil satu paket Susu kolostrum masukkan ke dalam air suam (jangan banyak sangat air tu kerana susu ini tanpa gula jadi seeloknya kuantiti air tu mencukupi untuk 3 @ 4 kali teguk.Dengan kuantiti air sebegini anda akan dapat merasa keenakkan Susu kolostrum ini.
 
Selepas minum kita akan mandi & bersolat.Pergerakan tubuh badan untuk aktiviti ini akan menjadikan tubuh menyerap sepenuhnya Susu kolostrum ini tanpa gangguan apa-apa makanan lain kerana waktu sarapan masih jauh lagi.Maksudnya lagi panjang jarak masa kita minum susu kolostrum dengan masa makan adalah lagi bagus.
 
Susu kolostrum ini bukanlah ubat tetapi ianya agen penyembuhan.Berdasarkan kepada tahap kronik penyakit yang kita hadapi kemungkinan 25 paket yang terkandung di dalam 1 kotak Susu kolostrum ini tidak mencukupi untuk menyembuhkan penyakit.
 
Ada pengguna yang hanya 5 paket sahaja sudah ketara kesannya dan ada pengguna yang setelah beberapa kotak barulah terasa kesan penyembuhannya. Jangan putus asa dan berterusanlah meminum Susu kolostrum ini kerana susu adalah minuman sunnah.
 
 
Setiap penyakit ada penyembuhnya - itu janji Allah swt. Mungkin Susu kolostrum ini adalah penyembuh penyakit anda.Cuma mungkin anda diuji lagi untuk menilai sejauh mana kesabaran anda. Teruslah meminumnya,Insha Allah penyakit anda akan sembuh!.
 
Anda yang sihat pula janganlah menunggu bila ada penyakit barulah nak meminum Susu kolostrum.Ibarat kereta yang baru dibeli jika sedari baru ini dijaga minyak enjinnya,airnya,angin tayarnya dsbnya - Nescaya jangka hayat kereta itu akan bertahan lama.
 
Kesimpulannya : Jangan bertangguh lagi. Jom Jadilah segera peminumnya. Dapatkan Susu kolostrum ini hari ini.
 

Healing Crisis vs Side Effect

Q: Apakah itu "healing crisis" ? Atau dalam Bahasa Melayu Krisis Penyembuhan?

J: Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian daripada proses ini akan mula bekerja untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul di dalam badan seseorang sepanjang hidup.

Maka, semasa proses penyingkiran toksin ini berlaku, badan kita akan mengalami tanda atau simptom yang membuatkan individu rasa tidak selesa atau rasa sakit dan ia dipanggil sebagai Krisis Penyembuhan.

Dalam konsep perubatan Cina, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.

Sebaliknya, side effect adalah kesan sampingan daripada pengambilan ubat, misalnya seperti banyak makan ubat kencing manis, lama-lama jadi sakit Buah Pinggang, terlebih ambil viagra, Mati, terlebih dos ambil ubat batuk jadi Ketagih, dll... Inilah beza ketara C2Joy dengan ubatan di luar sana, kerana ianya Membersih, Merawat dan Memelihara, bukannya Menahan sakit.

Ertinya, jika kita mengamalkannya:

✔Badan kita akan mencuci dan membuang segala Toksin di dalam badan yang merupakan Racun penyebab pelbagai penyakit.

✔Merawat. Setelah berlaku proses mencuci, dengan pengambilan berterusan secara istiqamah, badan akan melalui proses merawat... Segala organ dan sistem dalaman badan akan dibetulkan dan dirawat dari dalam.

✔ Akhirnya, sudah pasti akan memelihara kesihatan yang baik menjadi lebih baik dan kekal baik jika diteruskan minum c2joy selepas segala Sakit dihidapi sembuh.. Maka, masa ketika ini, memadailah paling banyak hanya satu sachet sehari atau satu sachet selang beberapa hari.


[ Mon,25,Dec,2017 ]


Halaman 1

PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
SusuPower.com © 2017